Waarmee kunnen we jou helpen?

Onze diensten

Diensten

Nieuwenhuis IT & connectivity kan jou helpen met verschillende aspecten rondom IT en connectiviteit. Zo kunnen we je ondersteunen bij werkplekbeheer, netwerkbeheer, cloud-oplossingen, connectivity, VOIP telefonie en managed print services.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Werkplekbeheer

Kun jij hulp gebruiken bij het beheren van alle hardware binnen je bedrijf? Wil jij je richten op je core business en niet bezig zijn met werkplekken en alles wat erbij komt kijken? 

Klinkt je dat als muziek in de oren?

Netwerkbeheer

Een netwerk van pc’s beheren is vaak complex en geen alledaagse kost. Gaat er iets mis, dan moet het ook meteen opgelost worden en dat lukt niet altijd. Laat het netwerkbeheer over aan experts.

Wil jij het netwerkbeheer uitbesteden?

Clouddiensten

Thuiswerken is meer regel dan uitzondering. Dan is het handig dat er in de cloud wordt gewerkt. Dat is veilig en zo kunnen verschillende medewerkers van jouw bedrijf tegelijk en overal samenwerken. 

Laat je dit graag aan specialisten over?

Connectivity

Connectivity is de basis van elke IT-oplossing. Met ons uitgebreide portfolio aan verschillende netwerken, snelheden, servicelevels en technieken vinden wij bijna altijd een passende oplossing.

Kun je hierbij hulp gebruiken?

VOIP-telefonie

We e-mailen wat af. Bellen we dan minder? Niets is minder waar. Er wordt nog veel telefonisch gevraagd, uitgelegd en geregeld. Telefonie is dus nog steeds onmisbaar, ook binnen jouw bedrijf.

Geef je de telefonie graag uit handen?

Managed print services

Een printer is nog altijd belangrijk op kantoor. Er gaat veel digitaal, maar we printen ook nog veel. En printen is best een grote kostenpost. Dan is het verstandig te werken met Managed Print Services.

Wil je hierover meer weten?

Heb je vragen? Wil je kennismaken?

Neem dan contact met ons op.

Contact

Nieuwenhuis IT & Connectivity
Wilhelminastraat 53
6131 KM Sittard

T: 046 - 45 12 123
E: info@nieuwenhuis-it.nl

Toestemmingsformulier particulier
Toestemmingsformulier zakelijk