Volg ons

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Goed nieuws! Per 1 juni 2020 komt onze collega Buck in vaste dienst. Recent heeft hij zijn contract voor onbepaalde tijd getekend. Van harte gefeliciteerd!

2 hours ago

Goed nieuws! Per 1 juni 2020 komt onze collega Buck in vaste dienst. Recent heeft hij zijn contract voor onbepaalde tijd getekend. Van harte gefeliciteerd! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Yeahh, maandag mijn eerste dag als vaste medewerker🤓 thanks!

Topper 👍💐

Proficiat Buck Baggen, veel succes! 😘

😍

Sinds een tijdje is er een nieuw gebogen scherm op de markt! Dit scherm heeft een groot schermoppervlak en heeft een grote kijkhoek. Recent hebben wij dit scherm voor de eerste keer aan een klant mogen uitleveren!Image attachment

4 days ago

Sinds een tijdje is er een nieuw gebogen scherm op de markt! Dit scherm heeft een groot schermoppervlak en heeft een grote kijkhoek. Recent hebben wij dit scherm voor de eerste keer aan een klant mogen uitleveren! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Had ik al bij een klant gezien

Klant aan het woord | Vandaag is Ron Wolfs van Stichting Trevianum aan het woord.“Mijn naam is Ron Wolfs, woon in Bunde en mijn passie is mijn werk en muziek maken. Ik werk bij Stichting Trevianum in Sittard. Dit is een middelbare school voor Havo, Atheneum en Gymnasium. Een vrij grote school met ongeveer 2650 leerlingen. Mijn functie is Senior systeem- en netwerkbeheer.Nieuwenhuis IT & Connectivity is voor ons een partner waarbij we al onze computers, laptops, beeldschermen en printers afnemen. We hebben voor Nieuwenhuis IT & Connectivity gekozen mede door de prijs – kwaliteit verhouding. Verder hebben ze de service hoog in het vaandel staan. Er wordt met je meegedacht en getracht een oplossing te vinden.We hebben qua service heel goede ervaringen. Je kunt ten alle tijden bellen en je wordt serieus en vakkundig te woord gestaan.Wat Nieuwenhuis IT & Connectivity onderscheidend maakt is de klantvriendelijkheid, goede producten en de service.Ik ben zeer tevreden en zou Nieuwenhuis IT & Connectivity zeker aanraden aan andere ondernemers!”

6 days ago

Klant aan het woord | Vandaag is Ron Wolfs van Stichting Trevianum aan het woord.

“Mijn naam is Ron Wolfs, woon in Bunde en mijn passie is mijn werk en muziek maken. Ik werk bij Stichting Trevianum in Sittard. Dit is een middelbare school voor Havo, Atheneum en Gymnasium. Een vrij grote school met ongeveer 2650 leerlingen. Mijn functie is Senior systeem- en netwerkbeheer.

Nieuwenhuis IT & Connectivity is voor ons een partner waarbij we al onze computers, laptops, beeldschermen en printers afnemen. We hebben voor Nieuwenhuis IT & Connectivity gekozen mede door de prijs – kwaliteit verhouding. Verder hebben ze de service hoog in het vaandel staan. Er wordt met je meegedacht en getracht een oplossing te vinden.

We hebben qua service heel goede ervaringen. Je kunt ten alle tijden bellen en je wordt serieus en vakkundig te woord gestaan.

Wat Nieuwenhuis IT & Connectivity onderscheidend maakt is de klantvriendelijkheid, goede producten en de service.

Ik ben zeer tevreden en zou Nieuwenhuis IT & Connectivity zeker aanraden aan andere ondernemers!”
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Geheel mee eens

In verband met Hemelvaart zijn wij gesloten op donderdag 21 en vrijdag 22 mei. Op maandag 25 mei staan wij weer voor jou klaar.Let wel: op vrijdag 22 mei is onze storingsdienst wel bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

1 week ago

In verband met Hemelvaart zijn wij gesloten op donderdag 21 en vrijdag 22 mei. Op maandag 25 mei staan wij weer voor jou klaar.

Let wel: op vrijdag 22 mei is onze storingsdienst wel bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.
... See MoreSee Less

Wil je onder al je mailberichten dezelfde handtekening? Wil je dat iedereen binnen het bedrijf dezelfde handtekening of dezelfde mededeling in de handtekening heeft? Wij kunnen dit voor jou regelen. Ongeacht of je nu mails verstuurd vanuit je PC of je mobiele telefoon; je kan altijd rekenen op dezelfde handtekening.

2 weeks ago

Wil je onder al je mailberichten dezelfde handtekening? Wil je dat iedereen binnen het bedrijf dezelfde handtekening of dezelfde mededeling in de handtekening heeft? Wij kunnen dit voor jou regelen. Ongeacht of je nu mails verstuurd vanuit je PC of je mobiele telefoon; je kan altijd rekenen op dezelfde handtekening. ... See MoreSee Less

Wij leveren sinds kort ook hele mooie vergaderschermen. Zo hebben wij een paar weken geleden een 86 inch scherm mogen monteren bij een klant. Er zijn meerdere maten schermen leverbaar.Ben jij aan het nadenken over een nieuw vergaderscherm? Bij ons op kantoor kun je deze komen uittesten!

2 weeks ago

Wij leveren sinds kort ook hele mooie vergaderschermen. Zo hebben wij een paar weken geleden een 86 inch scherm mogen monteren bij een klant. Er zijn meerdere maten schermen leverbaar.

Ben jij aan het nadenken over een nieuw vergaderscherm? Bij ons op kantoor kun je deze komen uittesten!
... See MoreSee Less

Begin maart is Mark op Studytour geweest bij Lenovo in Stuttgart. Hier heeft hij veel informatie gekregen over meerdere nieuwe modellen pc’s en over de vernieuwingen op het gebied van servers.Benieuwd? Mark wil graag al jouw vragen beantwoorden.

3 weeks ago

Begin maart is Mark op Studytour geweest bij Lenovo in Stuttgart. Hier heeft hij veel informatie gekregen over meerdere nieuwe modellen pc’s en over de vernieuwingen op het gebied van servers.

Benieuwd? Mark wil graag al jouw vragen beantwoorden.
... See MoreSee Less

Wist je dat wij diverse mailadressen hebben voor onze afdelingen? Graag willen wij je verzoeken om het juiste mailadres te gebruiken bij jouw vraag, order of andere zaken. Zo kunnen wij je het snelst van dienst zijn!📧 Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via info@nieuwenhuis-it.nl
📧 Voor zaken omtrent de facturatie zijn wij bereikbaar via administratie@nieuwenhuis-it.nl
📧 Voor zaken omtrent storingen zijn wij bereikbaar via helpdesk@nieuwenhuis-it.nl
📧 Voor zaken omtrent orders zijn wij bereikbaar via orders@nieuwenhuis-it.nlMeer weten? Neem dan contact met ons op via 046 - 45 12 123.

3 weeks ago

Wist je dat wij diverse mailadressen hebben voor onze afdelingen? Graag willen wij je verzoeken om het juiste mailadres te gebruiken bij jouw vraag, order of andere zaken. Zo kunnen wij je het snelst van dienst zijn!

📧 Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via info@nieuwenhuis-it.nl
📧 Voor zaken omtrent de facturatie zijn wij bereikbaar via administratie@nieuwenhuis-it.nl
📧 Voor zaken omtrent storingen zijn wij bereikbaar via helpdesk@nieuwenhuis-it.nl
📧 Voor zaken omtrent orders zijn wij bereikbaar via orders@nieuwenhuis-it.nl

Meer weten? Neem dan contact met ons op via 046 - 45 12 123.
... See MoreSee Less

Op maandag 4 mei en dinsdag 5 mei zijn wij gesloten. Op 4 mei is onze storingsdienst bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur!

4 weeks ago

Op maandag 4 mei en dinsdag 5 mei zijn wij gesloten. Op 4 mei is onze storingsdienst bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur! ... See MoreSee Less

4 weeks ago

Een tijdje geleden heeft een cyberaanval ervoor gezorgd dat de universiteit van Maastricht zeker een week haar werkzaamheden niet kon uitvoeren. Dat overkomt jou toch niet? Toch is de kans op een cyberaanval groot. Uit onderzoek blijkt dat in 2019 ruim 50% van de MKB-bedrijven werd aangevallen. Dit kan tegengehouden worden met Extra Veilig Internet (EVI).

Extra Veilig Internet zet vanuit het internet van je zaak een hek om gevaarlijke websites. Klik je per ongeluk op een link naar een site met malware of andere gevaarlijke inhoud, dan zie je een waarschuwingspagina. Extra Veilig Internet verhindert ook dat malafide adressen jouw apparatuur kan bereiken. Zo kunnen criminelen niet jouw apparatuur bereiken dat via internet verbonden is. Zo kun je als ondernemer veilig jouw werkzaamheden uitvoeren!

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 046 - 45 12 123. Wij voorzien je graag van advies!
... See MoreSee Less

In verband met Koningsdag zijn wij gesloten op maandag 27 april. Dinsdag 28 april staan wij weer voor jou klaar. Wij wensen iedereen een fijne Koningsdag!

1 month ago

In verband met Koningsdag zijn wij gesloten op maandag 27 april. Dinsdag 28 april staan wij weer voor jou klaar. Wij wensen iedereen een fijne Koningsdag! ... See MoreSee Less

Vroeg of laat krijgt bijna ieder bedrijf ermee te maken: datalekken, gijzelsoftware of virussen die roet in het eten gooien met als gevolg dat het werk stil ligt. Bijna 50% van de MKB-bedrijven is het slachtoffer geweest van een cyberaanval. Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat e-mail dé plek is waar cybercriminelen het vaakst binnenkomen. Elk MKB bedrijf dat wordt aangevallen heeft kans op een schade van gemiddeld € 100.000,- als ze niet goed beschermd zijn!Microsoft biedt nu een eenvoudige manier om veilig te e-mailen. Door het toevoegen van Advanced Threat Protection aan gebruikers van Exchange Online en Office 365, wordt niet alleen gecontroleerd of de afzender van een e-mail legitiem is, maar ook de links en bijlagen worden gecontroleerd in een geïsoleerde screening. Daar wordt bepaald of ze je inbox in mogen. Afhankelijk van het ingestelde beleid worden gevaarlijke e-mails in de map ‘ongewenste e-mail’ geplaatst, naar een ander e-mailadres omgeleid (dat van IT-beheer) of worden ze in quarantaine gezet. Zo is het meteen duidelijk dat een e-mail een boosaardige intentie heeft.Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 046 - 45 12 123. Wij voorzien je graag van advies!

1 month ago

Vroeg of laat krijgt bijna ieder bedrijf ermee te maken: datalekken, gijzelsoftware of virussen die roet in het eten gooien met als gevolg dat het werk stil ligt. Bijna 50% van de MKB-bedrijven is het slachtoffer geweest van een cyberaanval. Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat e-mail dé plek is waar cybercriminelen het vaakst binnenkomen. Elk MKB bedrijf dat wordt aangevallen heeft kans op een schade van gemiddeld € 100.000,- als ze niet goed beschermd zijn!

Microsoft biedt nu een eenvoudige manier om veilig te e-mailen. Door het toevoegen van Advanced Threat Protection aan gebruikers van Exchange Online en Office 365, wordt niet alleen gecontroleerd of de afzender van een e-mail legitiem is, maar ook de links en bijlagen worden gecontroleerd in een geïsoleerde screening. Daar wordt bepaald of ze je inbox in mogen. Afhankelijk van het ingestelde beleid worden gevaarlijke e-mails in de map ‘ongewenste e-mail’ geplaatst, naar een ander e-mailadres omgeleid (dat van IT-beheer) of worden ze in quarantaine gezet. Zo is het meteen duidelijk dat een e-mail een boosaardige intentie heeft.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 046 - 45 12 123. Wij voorzien je graag van advies!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Heb ik geloof ik ook

Zelfs nu het 2020 is, is telefonie nog steeds van groot belang binnen een organisatie. Of het nu een ziekenhuis is, een zakelijke dienstverlener of bijvoorbeeld een gemeente. Je moet altijd bereikbaar zijn.Merk jij dat de telefonie niet helemaal lekker gaat of wil je deze graag optimaliseren? Neem dan contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat iedereen binnen je organisatie goed bereikbaar is. En mocht er zich een keer een probleem voordoen? Dan doen wij er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.Neem contact met ons op: 046 – 45 12 123 | info@nieuwenhuis-it.nl

1 month ago

Zelfs nu het 2020 is, is telefonie nog steeds van groot belang binnen een organisatie. Of het nu een ziekenhuis is, een zakelijke dienstverlener of bijvoorbeeld een gemeente. Je moet altijd bereikbaar zijn.

Merk jij dat de telefonie niet helemaal lekker gaat of wil je deze graag optimaliseren? Neem dan contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat iedereen binnen je organisatie goed bereikbaar is. En mocht er zich een keer een probleem voordoen? Dan doen wij er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Neem contact met ons op: 046 – 45 12 123 | info@nieuwenhuis-it.nl
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ook in het bellen via internet

Heb jij weleens last van je pols, hand of schouder na een lange dag achter de computer te hebben gezeten? Dan kan het zijn dat je wat moet veranderen aan je muisgebruik. De muisarm is namelijk een veelvoorkomende klacht op de werkvloer en kan voor vervelende klachten zorgen.Hier zijn een aantal tips om een muisarm te voorkomen:
- Houdt de muis dicht op het lichaam
- Beweeg de muis vanuit de elleboog
- Houd de muis losjes vast
- Gebruik GEEN polssteun
- Leg je polsen niet op het randje van je bureauMeer vragen hierover of andere IT-problemen? Neem contact met ons op: 046 – 45 12 123 | info@nieuwenhuis-it.nl

2 months ago

Heb jij weleens last van je pols, hand of schouder na een lange dag achter de computer te hebben gezeten? Dan kan het zijn dat je wat moet veranderen aan je muisgebruik. De muisarm is namelijk een veelvoorkomende klacht op de werkvloer en kan voor vervelende klachten zorgen.

Hier zijn een aantal tips om een muisarm te voorkomen:
- Houdt de muis dicht op het lichaam
- Beweeg de muis vanuit de elleboog
- Houd de muis losjes vast
- Gebruik GEEN polssteun
- Leg je polsen niet op het randje van je bureau

Meer vragen hierover of andere IT-problemen? Neem contact met ons op: 046 – 45 12 123 | info@nieuwenhuis-it.nl
... See MoreSee Less

Word jij vaak geconfronteerd met IT-problemen binnen je bedrijf? Dit zijn vaak problemen die je niet verwacht en vooral waar je niet op zit te wachten. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.Wij staan bekend om onze snelle service. Is er een probleem, dan doen wij er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Hiernaast kun je kwaliteit en betrokkenheid van ons verwachten.Vragen? Neem gerust contact met ons op: 046 – 45 12 123 | info@nieuwenhuis-it.nl

2 months ago

Word jij vaak geconfronteerd met IT-problemen binnen je bedrijf? Dit zijn vaak problemen die je niet verwacht en vooral waar je niet op zit te wachten. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.

Wij staan bekend om onze snelle service. Is er een probleem, dan doen wij er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Hiernaast kun je kwaliteit en betrokkenheid van ons verwachten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op: 046 – 45 12 123 | info@nieuwenhuis-it.nl
... See MoreSee Less

We hebben er allemaal last van: spamberichten. Berichten die ongevraagd je inbox binnendringen. Hier zijn een aantal tips om spamberichten te voorkomen:
- Zet je e-mailadres niet op websites, nieuwsgroepen, internetfora etc. Spammers hebben robots die automatisch op internet e-mailadressen zoeken. Mocht het invoeren van je e-mail toch noodzakelijk zijn, dan kun je hier een ander e-mailadres voor aanmaken, zodat alle spamberichten in een andere inbox komen.
- Antwoord niet op spam.
- Klik nooit in een spam-bericht.
- Gebruik een spamfilter. Spamfilters zijn kleine programma’s voor je computer die je tegen spam beschermen.Meer vragen hierover of andere IT-problemen? Neem contact met ons op: 046 – 45 12 123 | info@nieuwenhuis-it.nl

2 months ago

We hebben er allemaal last van: spamberichten. Berichten die ongevraagd je inbox binnendringen. Hier zijn een aantal tips om spamberichten te voorkomen:
- Zet je e-mailadres niet op websites, nieuwsgroepen, internetfora etc. Spammers hebben robots die automatisch op internet e-mailadressen zoeken. Mocht het invoeren van je e-mail toch noodzakelijk zijn, dan kun je hier een ander e-mailadres voor aanmaken, zodat alle spamberichten in een andere inbox komen.
- Antwoord niet op spam.
- Klik nooit in een spam-bericht.
- Gebruik een spamfilter. Spamfilters zijn kleine programma’s voor je computer die je tegen spam beschermen.

Meer vragen hierover of andere IT-problemen? Neem contact met ons op: 046 – 45 12 123 | info@nieuwenhuis-it.nl
... See MoreSee Less

Niets is zo vervelend als een pc vreemde kuren vertoont en er niemand is om je te helpen. Bij Nieuwenhuis IT & Connectivity helpen we je graag met het beheer van jouw hardware. Onze IT-consultants gaan met je in gesprek over de wensen en maken een plan op maat.Kun jij hulp gebruiken bij het beheren van alle hardware binnen je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op: 046 – 45 12 123 | info@nieuwenhuis-it.nl

2 months ago

Niets is zo vervelend als een pc vreemde kuren vertoont en er niemand is om je te helpen. Bij Nieuwenhuis IT & Connectivity helpen we je graag met het beheer van jouw hardware. Onze IT-consultants gaan met je in gesprek over de wensen en maken een plan op maat.

Kun jij hulp gebruiken bij het beheren van alle hardware binnen je bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op: 046 – 45 12 123 | info@nieuwenhuis-it.nl
... See MoreSee Less

Gezien de nieuwe maatregelen lossen onze medewerkers zo veel mogelijk problemen remote op en mijden wij voor nu even het fysieke persoonlijke contact. Indien het niet mogelijk is om de problemen remote op te lossen, komen wij uiteraard langs. Onze medewerkers nemen dan een eigen toetsenbord en muis mee. Daarnaast zullen onze medewerkers de werkbonnen zelf aftekenen in overleg met de klant. Dit, om zo weinig mogelijk risico’s te creëren.Het is mogelijk om thuis een complete werkplek in te richten. Het is zelfs mogelijk telefonie van kantoor naar thuis te verplaatsen. Onze collega Natascha heeft thuis een werkplek gemaakt.Interesse? Neem dan contact met ons op via 046-451 2123 of info@nieuwenhuis-it.nl

2 months ago

Gezien de nieuwe maatregelen lossen onze medewerkers zo veel mogelijk problemen remote op en mijden wij voor nu even het fysieke persoonlijke contact. Indien het niet mogelijk is om de problemen remote op te lossen, komen wij uiteraard langs. Onze medewerkers nemen dan een eigen toetsenbord en muis mee. Daarnaast zullen onze medewerkers de werkbonnen zelf aftekenen in overleg met de klant. Dit, om zo weinig mogelijk risico’s te creëren.

Het is mogelijk om thuis een complete werkplek in te richten. Het is zelfs mogelijk telefonie van kantoor naar thuis te verplaatsen. Onze collega Natascha heeft thuis een werkplek gemaakt.

Interesse? Neem dan contact met ons op via 046-451 2123 of info@nieuwenhuis-it.nl
... See MoreSee Less

Het Corona-virus zorgt ook voor onzekerheden met betrekking tot import. Zo zijn verschillende modellen pc’s niet of moeilijk leverbaar. Hierdoor kunnen wij de levertijd helaas niet garanderen.Excuses voor het ongemak.

2 months ago

Het Corona-virus zorgt ook voor onzekerheden met betrekking tot import. Zo zijn verschillende modellen pc’s niet of moeilijk leverbaar. Hierdoor kunnen wij de levertijd helaas niet garanderen.

Excuses voor het ongemak.
... See MoreSee Less

Klant aan het woord | Vandaag is Linda van Kempen & Oberdorf Makelaardij aan het woord.“Mijn naam is Linda Queis-Fijen, werkzaam bij Kempen & Oberdorf Makelaardij.Kempen & Oberdorf Makelaardij is een verzekerings- en makelaarskantoor met 2 vestigingen en Nieuwenhuis IT & Connectivity verzorgt voor ons al heel veel jaren de kantoorautomatisering én de gehele telefonie. Wij houden van het persoonlijke contact met Mark en zijn medewerkers en het feit dat (de meesten van hen) weten hoe bij ons op onze kantoren alles functioneert. Tevens zijn ze goed bereikbaar en snel qua probleemoplossingen.”

3 months ago

Klant aan het woord | Vandaag is Linda van Kempen & Oberdorf Makelaardij aan het woord.

“Mijn naam is Linda Queis-Fijen, werkzaam bij Kempen & Oberdorf Makelaardij.

Kempen & Oberdorf Makelaardij is een verzekerings- en makelaarskantoor met 2 vestigingen en Nieuwenhuis IT & Connectivity verzorgt voor ons al heel veel jaren de kantoorautomatisering én de gehele telefonie. Wij houden van het persoonlijke contact met Mark en zijn medewerkers en het feit dat (de meesten van hen) weten hoe bij ons op onze kantoren alles functioneert. Tevens zijn ze goed bereikbaar en snel qua probleemoplossingen.”
... See MoreSee Less

Bekijk meer berichten

Contact

Nieuwenhuis IT & Connectivity
Wilhelminastraat 53
6131 KM Sittard

T: 046 - 45 12 123
E: info@nieuwenhuis-it.nl

Toestemmingsformulier particulier
Toestemmingsformulier zakelijk